Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Platby kartou

Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu.


Ochrana osobních údajů webů betting-shop.eu, kolemdvou.cz, bettingtour.net

Jiří Hejsek, se sídlem Palackého 532, 398 11 Protivín, IČ 7217505, č. datové schránky: tacz7mm, telefon +420730686536, e-mail: kolemdvou@kolemdvou.cz (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • Jméno
  • Příjmení
  • Adresa
  • E-mail
  • Telefon
  • DIČ
  • Přihlašovací nick na kolemdvou.cz a bettingtour.net
  • Nick nebo ID u sázkové kanceláře SazkaBet, Tipsport
  • Technické údaje o připojení: IP adresa, browser, operační systém, zařízení
  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce. Zpracování je prováděno také za účelem vytvoření daňových a účetních dokladů, vedení účetnictví, zasílání newsletteru s informacemi provozu kolemdvou.cz a nabídkami kolemdvou.cz i třetích stran (placená inzerce). Zpracování je prováděno také z důvodu využití služeb kolemdvou.cz - e-mailová notifikace a SMS zprávy. Zpracování je prováděno Správcem i výše uvedenými zpracovateli, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  2. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Jiřím Hejskem tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Webhosting - EBOLA Czech s.r.o., Brněnská 26, 796 01 Prostějov, IČ: 28347960, DIČ: CZ28347960, tel. +420 587 407 052, podpora@ebola.cz
    • Newslettery - Commerce Media s.r.o., Drahobejlova 1452/54, 190 00 Praha 9, IČ: 01648454, DIČ: CZ01648454, tel. +420 777 867 731, obchod@emailkampane.cz
    • E-mailová notifikace - ZONER software, a.s., Nové sady 583/18, 602 00, Brno, IČ: 49437381, DIČ: CZ49437381, tel. +420 543 257 244, admin@zoner.cz
    • SMS služby - ProfiSMS s.r.o., Rohanské nábř. 678/29, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307, DIČ: CZ03676307, tel. +420 603 11 33 33, info@profisms.cz

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  4. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese kolemdvou@kolemdvou.cz

  5. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky betting-shop.eu, kolemdvou.cz, bettingtour.net, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • zamezení podvodům a trestné činnosti ze strany uživatelů

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.